СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 31.07.2015

Підведено підсумки за І півріччя

Голова Правління ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» Олексій Шекета  провів виробничу нараду за участю директорів РЕМ по підведенню підсумків роботи за і півріччя 2015 року. Особливу увагу було приділено енергозбутовій роботі Товариства. Зменшення технологічних втрат електроенергії  - це реально, але для цього необхідно аналізувати та визначати шляхи для вирішення проблемних питань. Було також зроблено акцент на посиленні роботи з боржниками. Саме показники енергозбутової діяльності стали вирішальними у підведенні підсумків роботи районів електромереж за 6 місяців. Першими виявилися  Ємільчинський, Володарсько-Волинський та  Попільнянський РЕМ, серед аутсайдерів на цей раз: Коростишівський - 24 місце, Олевський та Бердичівський РЕМ- 23 та 22 місця відповідно.

 Під час наради Технічний директор Олександр Остапенко  наголосив на забезпеченні зменшення кількості  аварійних відключень ліній електропередачі, а також на скороченні часових періодів таких  відключень. Було проаналізовано фінансово-економічний стан енергопостачальної компанії  й зроблено певні висновки. Не залишилися без уваги питання стосовно приєднання та ремонтів, питання охорони праці та дотримання трудової дисципліни.