СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 28.07.2015

Добрі справи: Доставили дітей учасників АТО до кордону з Угорщиною

В непростий час випало нам жити, але найбільше крає серце те, що від того, що відбувається на сході України страждають діти. Вони є свідками трагедії, їх дитячі очі і серця знають те, що навіть дорослі воліли б не знати і не бачити. У них не дитячі запитання, у них не просте дитинство. Тому аби хоч трохи зарадити цьому «Житомиробленерго» долучилося до благородної справи – у липні компанія надала 300літрів дизельного палива для перевезення цих дітей на відпочинок до Угорщини. Тішить те, що уряди різних країн беруть до себе на відпочинок дітей учасників антитерористичної операції, що відбувається на сході України. В даному випадку Угорщина запрошує українських дітей та бере на себе всі витрати, крім витрат на транспортування цих дітей до кордону і назад. Батьки цих дітей не мають сплачувати жодної копійки. Варто зазначити, що тут гарно спрацювали волонтерські організації, такі як «Центр допомоги учасникам АТО» та «Ексте фонд», на звернення якої «Житомиробленерго» й відгукнулося.

До речі, Житомирська районна рада співпрацює з волонтерськими, благодійними та громадськими організаціями і тримає на особливому контролі питання оздоровлення дітей Житомирської області, зокрема дітей пільгових категорій. Дізнавшись про надану у цьому напрямку допомогу, голова Житомирської районної ради Тетяна Парфентієва висловила вдячність ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» та Голові Правління Олексію Шекеті за надання паливо-мастильних матеріалів для забезпечення доставки дітей до кордону України з Угорщиною.

Як повідомлялося раніше, починаючи з квітня 2014 року «Житомиробленерго» направило більш ніж 1 млн.грн. на першочергові потреби українських військових.