СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 22.07.2015

Добрі справи: Мільйон гривень для бійців АТО – наш маленький внесок в велику перемогу

Більше мільйону гривень надала енергопостачальна компанія «Житомиробленерго» на потреби українських військових.

На жаль, в непростих умовах опинилася наразі наша рідна країна. Українці достойно прийняли цей виклик – стали на захист країни, недоторканості її кордонів та збереження суверенітету. Тому благодійна діяльність «Житомиробленерго» зосереджена не тільки на потребах соціальних закладів, організацій, органів місцевого самоврядування, не тільки на потребах громадян, які наприклад, потребують коштів на лікування - Компанія потужно підтримує наших військових, які виборюють мир та спокій на сході країни. Починаючи з квітня минулого року Житомиробленерго надало такої допомоги на потреби для військових Збройних Сил України, які виконують свій громадянський обов’язок в зоні проведення антитерористичної операції, більше 1 млн.грн.!

Було придбано військовий одяг і взуття, спальні мішки для військовослужбовців, запчастини для військової техніки, спеціальні засоби зв'язку. Допомогли проведенням ремонту техніки, паливо-мастильними матеріалами, різноманітними технічними засобами й обладнанням, медикаментами та багато чим іншим. Збирали кошти на лікування поранених бійців з зони проведення антитерористичної операції. Крім цього підтримали родину загиблого на майдані патріота, у якого зосталося 2 неповнолітніх дітей. Не стоїмо осторонь потреб переселенців зі сходу країни.

Кожен працівник «Житомиробленерго» більше за все бажає мира в рідній країні, щоб герої, які наразі виборюють мирне небо, повернулися додому живими й неушкодженими. Але доки зберігається напружена ситуація в зоні проведення АТО, доти Житомиробленерго буде всіляко підтримувати українських військових як морально, так і реальними справами.

То є потреба людської душі - творити добро, то є відповідальність перед світом і людьми, то є нормальне відношення до ближнього, до держави, до життя. До речі, на даний час проходять військову службу під час мобілізації 21 працівник Товариства, а 15 працівників демобілізовано.