СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 17.07.2015

Привітання Голови Правління з ювілеєм

Від себе особисто та від імені Правління дозвольте привітати вас з ювілеєм нашої енергопостачальної компанії «Житомиробленерго».

Це прекрасний вік для компанії. Є великий досвід, є звершення, є чим пишатися, але водночас є й чого прагнути й можливості до розвитку й вдосконалення. Є мудрість ветеранів і енергія молоді. Є той стрижень, який червоним проходить по усій діяльності нашій, а ім’я йому - відповідальність і дисципліна.

Я можу гарантувати вам, що прикладу максимальних зусиль, щоб ваша робота була достойно оцінена! Щоб у вас був європейський рівень заробітних плат.

Ви воїни світла! Ви воюєте за те, щоб кожен житель Житомирщини міг споживати електроенергію і міг насолоджуватися тим світлом, яке ви несете. Я бажаю всім Вам, щоб ви воювали тільки на цьому поприщі, щоб ви перемагали, а мирне небо щоб завжди було над нами і сонце кожен день освітлювало ваші добрі прекрасні дні!

Зі святом!

Голова Правління
ПАТ «ЕК «Житомиробленерго»
О.М.Шекета