СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 20.07.2015

Відзначили 20 річний ювілей

17 липня колектив Публічного акціонерного товариства «ЕК «Житомиробленерго» відзначив свій 20 річний ювілей. 20 років - це вік, про який можна сказати по відношенню до підприємства –золотий вік. Золотий тому, що вже є великий досвід, є звершення, є чим пишатися, але водночас є й чого прагнути й можливості до розвитку й вдосконалення. Є мудрість ветеранів і енергія молоді. Є той стрижень, який червоним проходить по усій діяльності нашій, а ім’я йому- відповідальність і дисципліна.

Під час урочистих зборів працівники компанії та гості мали змогу переглянути створений до 20 річного ювілею фільм, який поєднує у собі події 20 річної давнини й теперішніх часів, демонструє колосальний технічний прогрес, який втілений завдяки досвіду і професіоналізму фахівців товариства, що, в свою чергу, забезпечило потужний розвиток найбільшого в області підприємства.

«Мирного неба, безаварійної роботи, щоб всіх нас беріг Бог! Щоб кожен з нас йшов на роботу з радістю, а повертався з гордістю»! – побажав всім працівника Товариства Голова Правління Олексій Шекета.

Ні одна справа не буде насправді успішною, якщо не буде на це Божого благословення. Благословити колектив на подальшу роботу й звершення завітав настоятель Свято-Володимирівського храму митрофорний протоієреєй о.Микола.

Трудовий колектив «Житомиробленерго» привітали теплими словами Голова наглядової ради ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» Спектор М.Й., Перший віце-Президент «ВС «Енерджі Інтернейшнл Україна» М.М.Лавренко та заступник директора ДП «НЕК «Укренерго»- директор Центральної ЕС Пашкуда О.П.

Поздоровити колег із світом завітали колишній Голова Правління Анатолій Левицький та директор Житомирських магістральних мереж Юрій Левицький, який 15 років пропрацював в енергопостачальній компанії «Житомиробленерго».



Свій трудовий 20 річний ювілей у цей день також відзначили Грищенко Наталія Петрівна та Логвинська Лілія Андріївна. Саме у цей день 20 років тому вони були прийняті на роботу до енергопостачальної компанії. Але це ще не все - 20 років з дня створення відзначили також профспілка Товариства.

Як вже раніше повідомлялося, було прийнято рішення - замість того аби витрачати кошти на святкування направити їх на першочергові потреби військових, які виборюють мир та спокій на сході України, а саме Новоград-Волинській 30 механізованій бригаді.