СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 16.07.2015

У житомирян з’явився шанс 6 місяців легально не сплачувати за електроенергію, але за єдиної умови…

До 20 річного ювілею створення ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» оголошує акцію «Сумлінний споживач електричної енергії Житомирщини».

Забезпечення надійного та якісного електропостачання своїм споживачам є місією Товариства. Саме споживач є основною цінністю для Компанії, який не зважаючи на підвищення тарифів, не зважаючи на складну економічну ситуацію в країні та інші обставини лишається свідомим своїх обов’язків, розуміє важливість забезпечення енергобезпеки як області, так і держави в цілому. Не секрет, що більшість споживачів, які вчасно сплачують за електроенергію – пенсіонери і цей факт викликає гордість за наших людей, за їхнє сумління та мудрість, за їхнє відчуття відповідальності і за це їм доземний уклін. Кожен з нас, маючи договірні стосунки і виконуючи їх умови, тим самим сприяє підтриманню стабільності економіки та забезпеченню надійності партнерських взаємовідносин.

ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» цінує і дуже розраховує на таких споживачів та, в свою чергу, хоче їм віддячити добром - повернути сплачені за електроенергію кошти у І півріччі 2015 році 30 найсумліннішим побутовим споживачам області. Переможці отримають Сертифікат, який надаватиме їм право не сплачувати за електричну енергію у ІІ півріччі 2015року у обсязі її споживання за перші шість місяців поточного року. Тобто «Житомиробленерго» 6 місяців буде сплачувати кошти за 30 своїх найсумлінніших споживачів. Головний критерій – вчасні й в повному обсязі розрахунки за електричну енергію протягом періоду договірних стосунків з енергопостачальною компанією, але при цьому буде враховано відсутність фактів порушення Правил користування електричною енергією. Кандидатів в переможці буде обрано за допомогою комп’ютерної програми. Наступний етап - визначення переможців шляхом жеребкування.

Кожного переможця акції «Сумлінний споживач електричної енергії Житомирщини» буде особисто поінформовано та буде кожному вручено Сертифікат, який надаватиме їм право не сплачувати за електричну енергію у ІІ півріччі 2015року у обсязі її споживання за перші шість місяців поточного року.

Нагадаємо, у липні 2015 року ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» відзначає 20-річний ювілей з дня свого створення. Незважаючи на ювілейну дату, замість того, аби витрачати кошти на святкування, було вирішено направити їх на те, що є близьким серцю кожного українця - забезпечення захисту кордонів країни.