СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 08.07.2015

Добрі справи: Ювілей для енергетиків, а кошти для бійців

У липні 2015 року ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» відзначає 20 річний ювілей з дня свого створення. У 1995 на базі трьох діючих підприємств  електричних мереж, розташованих в Житомирській області, а саме:  Західного, Коростенського і Східного було створено Державну акціонерну енергопостачальну компанію "Житомиробленерго", яку пізніше рішенням загальних зборів акціонерів було перейменовано у ВАТ "Енергопостачальна компанія "Житомиробленерго" і, нарешті, Публічним акціонерним товариством енергокомпанія стала у 2011 році.

Протягом 20 років «Житомиробленерго»  стабільно розвивалося й зростало під керівництвом професіоналів-енергетиків Лушкіна В.А., Андрійчука Ю.А., Дзівідзінського Я.Р., Старовойтова П.В , Левицького А.В. У червні 2015року естафету керівництва підприємством  перейняв досвідчений енергетик Олексій Шекета.

Не зважаючи на ювілейну дату, замість того, аби витрачати кошти на святкування, було вирішено направити їх на те, що є  близьким серцю кожного українця - забезпечення захисту кордонів країни. Працівники ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» не стоять осторонь тих викликів, які є наразі перед усіма громадянами - серед них економічно-соціальні питання, а, тим більше - ситуація на сході держави. Тому до відзначення ювілею товариства підійшли скромно, але творчо. Створили власними силами невеличкий, але дорогий для душі кожного працівника енергопостачальної компанії, фільм, який поєднує у собі події 20 річної давнини й теперішніх часів, демонструє колосальний технічний прогрес, який втілений завдяки досвіду і професіоналізму фахівців товариства, що, в свою чергу, забезпечило потужний розвиток найбільшого в області підприємства.  Виходить до друку книга, яка збереже для історії неординарні особистості житомирської енергетики, основні віхи її розвитку й становлення, традиції, які, немов реліквія, передаються ветеранами  молодому поколінню енергетиків для зростання та процвітання як компанії, так і країни.

Житомирські енергетики під мирним небом, готові вступити у боротьбу з будь-якими стихійними явищами, природніми катаклізмами, з холодом і спекою, аби забезпечити надійне електропостачання кожному мешканцю області, навіть у найвіддаленішу оселю мальовничої  Житомирщини.  Від цього залежить затишок в домівках, від цього залежить робота підприємств та організацій і, як висновок - економічний розвиток  Житомирщини. Ні на хвилину не забувають житомиряни, що на сході героїчно виборюється мир для усієї держави. Розуміючи це, ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» всіляко підтримує військових Збройних Сил України, які перебувають у зоні проведення АТО та постійно надає їм допомогу. Не секрет, що найбільше військових захищають мирне небо і відстоюють цілісність країни саме з Житомирщини. Тому  ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» не проводить ніяких святкових заходів до свого 20 річного ювілею, натомість  перерахує ці кошти  на першочергові потреби нашим героям  - військовим Новоград-Волинської 30 мехбригади.

Слава Україні! Героям слава!