СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 18.03.2024

Дотримуйтесь правил пожежної безпеки!

З потеплінням на Житомирщині збільшилась кількість пожеж. За інформацією ГУ ДСНС у Житомирській області від початку року рятувальники ліквідували вже близько 100 пожеж в екосистемах краю. Були випадки, коли на вимогу ДСНС для безпечної ліквідації пожежі знеструмлювались споживачі електроенергії.

Основними причинами загоряння є спалення сміття та минулорічного сухостою. Щоб не збільшувати цю статистику, а часто при цьому отримують опіки і навіть гинуть люди, дотримуйтесь правил пожежної безпеки!

Нагадуємо: вогонь легко і швидко може вийти з-під контролю, а також дістатися електромереж, електрообладнання.

Категорично забороняється розпалювати вогнища чи палити суху траву та гілки під лініями електропередачі та поблизу трансформаторних підстанцій, а також захаращувати територію в охоронних зонах енергетичних об’єктів.

Перебуваючи на природі, подбайте про те, щоб ваш відпочинок був максимально безпечним як для вас та оточуючих людей, так і для навколишнього середовища.

Важливо не допускати спалювання сухої рослинності, стерні, адже саме з цієї причини полум’я вогню нерідко перекидається на лісові насадження і може призвести до лісових пожеж та досягнути рівня надзвичайної ситуації.

У разі виникнення пожежі негайно телефонуйте за номером 101!

У випадку виникнення пожежі поблизу ліній електропередачі, електроустаткування слід також додатково попередити АТ «Житомиробленерго» за цілодобовим телефонами кол-центру: (0412)-55-92-82; 0800-30-92-82; 067-155-92-82; 095-655-92-82.

Самостійне гасіння електроустаткування небезпечне для життя!

Нагадуємо: особи, винні у порушенні вимог пожежної безпеки, несуть адміністративну відповідальність, а в разі спричинення важких наслідків – кримінальну відповідальність.

Пам'ятайте! Попередити пожежу набагато простіше, ніж загасити!