СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 03.10.2023

До Музею історії енергетики Житомирщини завітали студенти агроколеджу

Двері Музею історії енергетики Житомирщини відкриті для кожного бажаючого ознайомитися з витоками енергетичної галузі на Житомирщині, її потужним зростанням, з історіями про людей, які присвятили енергетиці своє життя.

Нещодавно до музею завітали студенти третьокурсники Житомирського агротехнічного фахового коледжу спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

«Студенти нашого навчального закладу є постійними відвідувачами цього музею, адже вони вчаться на електриків, а тут вони можуть ознайомитися з обладнанням та інструментами, з етапами електропостачання від генерації до кінцевого споживача, а також дізнатися цікаву інформацію про історію енергетики Житомирщини, про новітні технології в електроенергетиці. Студентам такі екскурсії дуже подобаються, вони корисні та пізнавальні» - зазначила куратор групи, викладач спеціальних дисциплін Марія Володимирівна Дурас.

Маємо сподівання, що серед відвідувачів цих екскурсій є майбутні працівники Житомиробленерго.