СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 11.07.2023

Передали українським захисникам квадрокоптер Mavic 3

Усіляко підтримуючи ініціативу допомоги українській армії, придбали для військової частини квадрокоптер DJI Mavic 3 професійного рівня для повітряної розвідки.

Сьогодні сучасні, мобільні, компактні та функціональні квадрокоптери стали невід’ємною частиною військового обладнання та успішно використовуються для ведення розвідки й коригування дій артилерії. Вони допомагають нашим розвідникам знаходити ворога навіть тоді, коли він почуває себе у безпеці.

«Допомога українській армії є одним з важливих напрямків енергетичного фронту АТ «Житомиробленерго». З перших днів війни ми підтримуємо наших захисників. Систематично надаємо адресну допомогу з огляду на потреби військових та їх поточні бойові завдання. Сподіваємось, що з допомогою цього квадрокоптера буде знищено не одну ворожу ціль. Ми максимально націлені на результат – нашу неодмінну перемогу над рашистами! Тож і надалі працюватимемо на Перемогу!», – зазначив голова правління Товариства Олексій Шекета.

Військовослужбовці подякували АТ «Житомиробленерго» за постійну підтримку української армії, турботу та щоденні зусилля, які докладає колектив Товариства для забезпечення стабільної роботи енергосистеми Житомирщини.

Переможемо! Слава Україні! Слава ЗСУ!