СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 08.06.2023

Відновлення електромереж Херсонщини

⚡️ 16 житомирських енергетиків у складі 2 бригад прийняли вахту та вирушили на правобережну Херсонщину для виконання аварійно-відновлювальних робіт, щоб відродити життя на зруйнованих орками землях та повернути світло людям, котрі не бачили його місяцями.

✅ Починаючи з жовтня 2022 року вже п’ятнадцять аварійних бригад "Житомиробленерго" виїздили до Херсонської області на відновлення високовольтних та розподільних мереж.

🔸Це електромонтери, майстри, водії спецтехніки  з Коростенського, Бердичівського, Попільнянського, Чуднівського, Пулинського, Звягельського, Баранівського РЕМ та фахівці служби повітряних ліній і розподільних мереж АТ «Житомиробленерго».

🔸Аварійні бригади, забезпечені 5 одиницями спецтехніки, працюють по черзі, змінюючи одна одну. 

🔸Відновлювальні роботи, які проводять наші працівники на пошкоджених ділянках повітряних ліній – це усунення обривів проводу та захисного тросу, розчищення траси, заміна ізоляторів, електроопор.

Незважаючи на складні та небезпечні умови, під доволі часті звуки канонад та небезпеку потрапити на міну, вони самовіддано працюють, відновлюючи зруйновані рашистами електромережі та заживлюючи один за одним населені пункти, що були відрізані внаслідок постійних обстрілів і диверсійних дій ворога після відступу.

 «Хто, як не ми? Це наш обов’язок, наша робота, наша місія, наша відповідальність перед нащадками та державою!», – кажуть наші «воїни світла».

💙💛 Пишаємось Вами, воїни енергетичного фронту!!!
Бережіть себе!!!