СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 23.05.2023

Допомога ДШВ ЗСУ

Передали підрозділу Десантно-штурмових військ Збройних Сил України спеціалізований вантажний автомобіль, укомплектований обладнанням для здійснення широкого спектра ремонтних робіт – мобільну ремонтну автомайстерню.

✅Армії така техніка зараз дуже потрібна. Адже вона має хорошу прохідність, може працювати автономно від сторонніх джерел енергії та дозволяє здійснювати ремонт в польових умовах, що дає змогу оперативно усувати несправності колісної та гусеничної техніки. Тож, ремонт та обслуговування військових авто можна буде проводити неполік фронту за лічені години, закриваючи потреби кількох підрозділів та найважливіше — не знімаючи надовго з бойового рубежу таку потрібну нашим воїнам техніку.

💙💛Цей спецтранспорт було придбано на зібрані колективом АТ «Житомиробленерго» кошти. Ключі від авто військовим вручали діти працівників Товариства. Військові подякували за підтримку і внесок у Перемогу й подарували маленьким патріотам шеврони та солодкі подарунки.

⚡️АТ «Житомиробленерго» і надалі робитиме усе можливе для підтримки незламного українського війська, для наближення нашої омріяної Перемоги!

Слава Україні!
Слава ЗСУ!