СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 01.05.2023

✅ Інвестиційні зобов’язання виконуємо і під час війни

В рамках виконання інвестиційної програми 2022 року Товариством, зокрема, було виконано реконструкцію 5 розподільних пунктів, 2 трансформаторних підстанцій, встановлено 57 реклоузерів.
Такі органiзацiйно-технiчні заходи покращують надійність електропостачання споживачів та зменшують тривалість перерв електропостачання при виконанні планових та аварійних робіт.
🔸Впроваджена телемеханізація трансформаторних підстанцій та розподільних пунктів дозволяє диспетчеру вчасно реагувати та оцінювати ситуацію під час аварій, допомагає швидше локалізувати аварію. Таким чином, скорочується час відсутності електричної енергії у споживачів та поліпшується якість наданих послуг.
🔸Використання реклоузерів дозволяє суттєво зменшити час на ліквідацію аварійних відключень та зменшити кількість знеструмлених споживачів. Завдяки такому сучасному обладнанню можна керувати технологічними процесами в автоматичному режимі та дистанційно, що дає змогу в 10 разів зменшити тривалість аварійних відключень.