СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 24.03.2023

Нарада за підсумками 2022р.

24 березня під головуванням Олексія Шекети  відбулася виробнича нарада по підбиттю підсумків роботи  АТ «Житомиробленерго»  за  результатами 2022 року за участю директорів за напрямками діяльності та начальників районів електромереж Товариства.

✅ Обговорювали низку важливих для підприємства питань, стан виконання доведених планів, завдань тощо.  Особливу увагу було приділено питанням оперативності ліквідації аварійних відключень електричної енергії, якості електроенергії, стану охорони праці, виробничій дисципліні  та  заходам по запобіганню крадіжок обладнання.  Наголошувалося на важливості дотримання нормативів втрат електричної енергії, що являє собою стабільну і системну роботу не тільки у напрямку експлуатації ліній електропередачі у належному стані, але й виявлення фактів позаоблікового споживання електрики. 

🔹Минулий рік для всіх нас став роком важких випробувань, але водночас показав, що спільними зусиллями ми здатні знаходити рішення у найскладніших ситуаціях.

🔸Тримаємо енергетичний фронт, допомагаємо відновлювати електропостачання на деокупованих територіях Херсонщини, підтримуємо Збройні Сили України, надаючи благодійну допомогу у вигляді товарно-матеріальних цінностей, авто, коштів на спецрахунок ЗСУ, шляхом виконання робіт та надання послуг на запити військових, доставляючи волонтерську допомогу на передову.
⚡️Працюємо далі!!!

💙💛 З добром та світлом! – АТ «Житомиробленерго»