СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Cвоєчасні розрахунки за використану електричну енергію - запорука надійної роботи електромереж. 

Новини / 13.02.2023

Підтримуємо національну економіку

⚡️Підтримуємо національну економіку – сумлінно сплачуємо податки: понад 560 млн. грн. податкових платежів до бюджету України за 2022 рік

Сьогодні наша країна переживає надзвичайно важкі часи, і АТ «Житомиробленерго», усвідомлюючи свою відповідальність у підтримці економічного фронту та забезпеченні надійного тилу нашим захисникам, вчасно та у повному обсязі виконує свої обов’язки зі сплати податків і зборів. Наповнення бюджету, стабільна сплата податків – це додаткові сили від бізнесу для нашої держави у протистоянні російському вторгненню.

АТ «Житомиробленерго» є одним з найбільших платників податків регіону та входить до лідерів зі сплати податків серед обленерго, які є на обліку в Центральному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків.

✅Так, за 12 місяців 2022 року Товариство сплатило до бюджетів усіх рівнів понад 560 млн. грн. податкових платежів, з  них понад 127 млн. грн. сплачено до бюджету Житомирської області. А у березні, коли на півночі Житомирщини велись активні бойові дії, Товариством було сплачено 55,3 млн. грн. податків, незважаючи на пільги, передбачені законодавством на час дії правового режиму воєнного стану.

Загалом за 2022 рік група компаній VS Energy, що об’єднує в єдиній системі управління п’ять енергорозподільних підприємств-операторів систем розподілу, сплатила 1,8 млрд. грн. податків та платежів до бюджету України.

✊Підтримуємо економіку, допомагаємо ЗСУ, тримаємо енергетичний фронт – робимо все необхідне для Перемоги України!🇺🇦