СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Cвоєчасні розрахунки за використану електричну енергію - запорука надійної роботи електромереж. 

Новини / 13.01.2023

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Допомагаємо країні наблизити Перемогу над рашистськими загарбниками.
За період з 24.02.2022 р. по 31.12.2022 р. - 311 днів повномасштабної війни, яку російський окупант приніс на українську землю, АТ «Житомиробленерго» скерувало на підтримку наших мужніх захисників та потреби української армії майже 27 млн. грн. 
Зокрема, в 2022 році було перераховано 7 млн.грн. на спеціальний рахунок ЗСУ; профінансовано придбання для військових частин ЗСУ трьох безпілотних авіаційних комплексів «Лелека-100», 38 комплектів станків для озброєння; передано в користування ЗСУ, батальйонам тероборони, органам поліції та швидкого реагування 41 одиницю колісної техніки; відремонтовано та поставлено в стрій 35 пошкоджених автівок ЗСУ.
Також, Товариством було придбано 2000 комплектів термобілизни для наших військових; тепловізори, тактичне спорядження, дизельні та бензинові генератори, запасні частини для авто, радіостанції, зарядні пристрої, акумулятори, матеріали та інструменти, будівельні матеріали, вогнегасники, медикаменти, продукти харчування та інші необхідні товари.
АТ «Житомиробленерго» профінансувало виготовлення для ЗСУ мобільних душових комплексів на загальну суму 1 мільйон гривень. Невдовзі душові комплекси будуть виготовлені та передані нашим захисникам. 
На запити військових частин ЗСУ Товариством на благодійних засадах виконувались електромонтажні, ремонтні та інші роботи, надавались послуги з підключення.
Для забезпечення побутових потреб внутрішньо переміщених осіб благодійно надавались послуги з відновлення електроживлення.
Працівникам Товариства, мобілізованим на військову службу, було надано фінансову допомогу на загальну суму 620 тис. грн.
Товариство ініціювало придбання та передало для Десантно-штурмових військ ЗСУ 10 планшетів, які обладнані спеціальним захистом для використання в екстремальних умовах, загальною вартістю понад 230 тис.грн.
Крім того, на зібрані колективом Товариства кошти придбали для однієї з військових частин Міністерства оборони України комп’ютерне та телекомунікаційне обладнання на загальну суму 135,5 тис.грн. 
АТ «Житомиробленерго» постійно комунікує із захисниками, аби забезпечувати їхні актуальні потреби. Докладаємо максимум зусиль для наближення нашої Перемоги!
Ми не зупиняємось, ми разом йдемо до Перемоги!
ПЕРЕМОЖЕМО! СЛАВА УКРАЇНІ!
З Україною у серці!
АТ «Житомиробленерго»