СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 11.07.2022

Очільники ВС Груп Менеджмент, ВС Енерджі Інтернейшнл Україна та керівники Житомиробленерго відвідали наших бійців на передових позиціях

В продовження традиції підтримки Збройних Сил України, Президент ТОВ «ВС Груп Менеджмент» Микола Лавренко і генеральний директор ТОВ «ВС Енерджі Інтернейшнл Україна» Ігор Судак відвідали українських захисників на передовій. Зустріч була особливо теплою, оскільки латвійський холдинг, котрий представляє в Україні ТОВ «ВС Груп Менеджмент», (до якого входить і АТ «Житомиробленерго») давно опікується даною військовою частиною. Як сказав Микола Лавренко: «Хотілося безпосередньо поспілкуватися з нашими хлопцями, відчути їх переможний дух,  зарядити їх своєю енергією і традиційно привезти подарунки. Візит був масштабним – адже відвідали  як командні пункти, так і безпосередньо бойові позиції, спілкувалися як з командуванням, так і з рядовими бійцями. І відчувалося одне – жага і віра в перемогу. Неможливо передати ті відчуття, коли ти реально усвідомлюєш себе  членом єдиної солдатської родини, коли ти сам робиш все можливе для перемоги і наближаєш перемогу! Побажання наших воїнів були почуті і на наступний приїзд все буде враховано та виконано, буде докладено максимально зусиль, щоб швидше виконати запити українських військовослужбовців, котрі боронять рідну землю від ворога. Від початку війни групою компаній VS Energy було надано допомоги на підтримку ЗСУ на загальну суму більше ста мільйонів гривень.  І на цьому ми не зупиняємось, ми продовжуємо підтримувати наші Збройні Сили, допомагати захисту України задля перемоги у війні проти агресора.»

За довготривалу співпрацю, всебічну підтримку Миколу Лавренка та Ігоря Судака було нагороджено відзнаками даної військової частини. Зі словами подяки військові подарували їм копію прапора частини. 

Дякуємо Вам, дорогі наші воїни! Дякуємо Вам за Україну! Слава Україні!

Добрі справи