СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 28.06.2022

Житомиробленерго відвідав наш європейський інвестор

Віліс Дамбінс, один із європейських акціонерів групи компаній VS Energy, що об’єднує в єдиній системі управління п’ять енергорозподільних підприємств-операторів систем розподілу, в тому числі і АТ «Житомиробленерго», зустрівся з колективом Товариства та ознайомився з функціонуванням енергосистеми регіону.

Керівництво АТ «Житомиробленерго» продемонструвало пану Дамбінсу роботу департаменту диспетчерського керування, ознайомило зі схемою високовольтних мереж Житомирщини, проінформувало про нещодавно реконструйовані енергооб’єкти, розповіло про готовність до швидкого реагування на виклики, пов’язані з російською збройною агресією проти нашої держави, про чергову благодійну допомогу, яка готується до відправки нашим захисникам на передову. Даний благодійний проект, як і попередні проекти, спрямовані на підтримку України та українців на фронті й у тилу, реалізується за підтримки європейських акціонерів Групи компаній VS Energy.

Латвійський інвестор запевнив:  «Група компаній VS Energy і надалі усіляко сприятиме наданню допомоги для захисту України, підтримуватиме громадян та Збройні Сили України задля нашої спільної перемоги у війні проти росії».