СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 11.10.2021

Турнір з футзалу

До Дня захисника України та Дня українського козацтва відбувся турнір з футзалу серед працівників АТ "Житомиробленерго", який цього року набув статусу -традиційний. Тож такий турнір відбуватиметься щороку. У турнірі прийняли участь 15 команд, 2 з яких складаються з працівників технічної дирекції та дирекції з інвестицій, а решта - працівники РЕМ. Турнір проходив на майданчику спортивно-оздоровчого центру "Житомиробленерго", що по вулиці Селецькій у м. Житомирі.
3:4 по пенальті, вітаємо чемпіонів енергетичного турніру - команду дирекції з інвестицій. Дуже трішки не вистачило до перемоги команді з Коростеня, адже фінальна боротьба зберігала напругу та  інтригу увесь час з результатом 0:0. Долю вирішив 1 гол по пенальті у ворота коростенців.  Третє місце виборола команда Новоград-Волинського РЕМ, яка змагалася за бронзу з Зарічанським РЕМом. Усі команди-учасниці турніру отримали заохочувальні призи, призерам - медалі і кубки.