СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 27.01.2021

ПОПЕРЕДЖЕННЯ Інтернет - провайдеру ТОВ «Нет Сіті»

Згідно вимог ст. 14 Закону України «Про доступ до об’єктів будівництва, транспорту, електроенергетики з метою розвитку телекомунікаційних мереж» №1834-VIII від 07.02.2017 року та п. 37- 40 «Правил надання доступу до інфраструктури об’єкта енергетики», затверджених Постановою КМ від 18.07.2018 року,АТ «Житомиробленерго» повідомляє, що під час огляду елементів інфраструктури об’єктів електроенергетики виявлені факти неправомірного розміщення технічних засобів телекомунікації   волоконно - оптичних ліній зв’язку (ВОЛЗ) у Житомирському РЕМ, які належать ТОВ «Нет Сіті». По даному факту працівниками Товариства був складений відповідний акт порушення  від 19.01.2021 р. №3-01/21.

Якщо ТОВ «Нет Сіті» як власник технічних засобів телекомунікації, самовільно розміщених на елементах інфраструктури об’єктів електроенергетики, протягом 30 календарних днів з дня розміщення відповідної інформації на веб-сайті АТ «Житомиробленерго» не звернеться до Товариства для узгодження умов демонтажу та не здійснить демонтаж технічних засобів телекомунікації, Товариство самостійно проведе їх демонтаж та буде вимагати від ТОВ «Нет Сіті» як власника технічних засобів телекомунікації відшкодування вартості виконаних робіт.

У разі наявності у ТОВ «Нет Сіті» як власника технічних засобів телекомунікації, щодо якого оприлюднена інформація та вимога щодо демонтажу належних йому технічних засобів телекомунікації, підстав, що підтверджують договірний порядок використання ним елементів інфраструктури об’єктів електроенергетики, він повинен повідомити про це АТ «Житомиробленерго» протягом 30 календарних днів з дня розміщення інформації на веб-сайті АТ «Житомиробленерго».

АТ «Житомиробленерго» не несе відповідальності за втрату технічних характеристик технічних засобів телекомунікації в результаті їх демонтажу.

Акт