СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 16.01.2021

Вітання від підшефних вихованців

Традиційно під час новорічно-різдвяних свят маленькі вихованці Денишівського спеціалізованого закладу приходили у гості до працівників АТ «Житомиробленерго» аби привітати їх зі святами заспівати колядки та побажати щасливого нового року. Карантинні заходи внесли суттєві корективиі  у традиційні заходи, тому вітання відбулися дистанційно. Дітки довго готувалися для того, щоб надіслати своє відеопривітання  своїм шефам, у свою чергу працівники Товариства збирали кошти й придбали необхідний одяг для малеч : спідню білизну, кофти, сарафани, туніки, плаття, рубашки, капці тощо. Загалом було зібрано більше 21 тисячі гривень,  окрім працівників управління  до акції долучилися Андрушівський, Брусилівський та Хорошівський РЕМи.  Авжеж,  кожна дитина також отримала солодощі від АТ «Житомиробленерго».
Працівники АТ «Житомиробленерго» дякують за прекрасний концерт та щирі дитячі  побажання, і у свою чергу   також бажають міцного здоров’я та щасливого Нового року вихованцям та працівникам Денишівської спеціалізованої школи! 
 

Добрі справи