СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 24.11.2020

Чергова допомога медичним закладам у боротьбі з ковідом

10 балонів з киснем передали від  АТ «Житомиробленерго» Житомирській районній лікарні. Вірус COVID-19 не відступає, лікарняні ліжка постійно поповнюються новими хворими, яким конче необхідний рятівний кісень. У цю ж лікарню було знову придбано ще й «Монітор пацієнта». Це вже третій такий найсучасніший апарат переданий для цієї лікарні від  «Житомиробленерго» за останні кілька місяців. Обладнання  контролює стан важкохворих пацієнтів.  Житомиробленерго не стоїть осторонь та робить усе можливе, аби допомогти рятувати життя. 
Крім цього днями  отримали  звернення керівника Житомирської обласної лікарні Леськіва Б.Б. із  проханням допомогти зв’язку з потребою лікарні  у спеціальному обладнанні, потреба виникла через поширення хвороби, викликаної коронавірусною інфекцією.  Керівництво АТ «Житомиробленерго»  придбало  промивач для ІФА-тестів  для проведення лабораторних досліджень на маркери COVID-19. Обладнання  коштує майже 140 тис.грн.
Як зазначалося раніше с початку ковідної  пандемії  для лікарень Житомирської  області житомирськими енергетиками було придбано апарат для штучної вентиляції легенів,  апарат для ІФА-тестів з комплектуючими , два монітори пацієнта для контролю стану важкохворих, маски, комп’ютерну техніку тощо.

Добрі справи