СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 04.05.2020

Денишівській інтернатній установі подарували устаткування для кухні

"З добром та світлом до людей" - то не просло слоган  АТ "Житомиробленерго" - це реальні справи. Окрім надійної передачі електричного струму мережами Житомирщини, енергетики дбають про тих, хто найбільш цього потребує .  Нещодавно, АТ "Житомиробленерго " виділило благодійну допомогу Денишівській інтернатній установі у вигляді професійного кухонного посуду (великі кастрюлі з нержавіючої сталі) для потреб закладу, для того, аби приготування їжі для малечі відбувалися належним чином, відповідно до санітарних норм і сучасних  вимог. 

Цього разу, енергетики привезли до навчально-виховного закладу металеві столи і кухонні ваги. Тож кухня тепер у повній комплектації -  дітям  безпечно, кухарям зручно! Колектив АТ "Житомиробленерго" бажає малятам гарного апетиту та  зростати здоровими!

Добрі справи