СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 15.01.2020

Привітали вихованці Денишівського інтернату

«Нині радість стала, яка не бувала, над вертепом зоря ясна світові засіяла...», такими словами  привітали працівників АТ «Житомиробленерго» вихованці Денишівської інтернатної установи. Такі новорічно-різдвяні  привітання відбуваються щороку і приносять радість не тільки працівникам, але й дітлахи отримують задоволення – вони заздалегідь готуються, репетирують пісні і танці, аби гарно виступити перед шефами, які чекали на маленьких гостей і для цього виручені від колядування серед працівників Товариства кошти (21300грн) направили на придбання подарунків: натільної білизни, сорочок, теплих джемперів, іншого одягу, крім цього для малечі придбали ігрові набори і  солодощі.

Голова Правління АТ «Житомиробленерго» Олексій Шекета,  звернувшись до дітей, сказав: «Ви принесли з собою радість, сонце, тепло, Ви зігріли наші душі і зробили наше життя більш яскравим. Хотілося б, щоб Ви приїжджали до нас частіше, а подарунків у нас вистачить», керманич енергокомпанії також побажав дітям міцного здоров’я,  бути слухняними і пишатися тим, що є українцями.