СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 28.11.2019

Відбулася конференція трудового колективу

28 листопада відбулася конференція трудового колективу  АТ ”Житомиробленерго”  по підсумкам виконання колективного договору за десять місяців  2019 р. і вцілому за 2017-2019 р.р. та прийняття колективного договору  на 2019 – 2021 роки. Серед учасників заходу були директори  за напрямками діяльності, присутніми керівники РЕМ, голови цехкомів, працівники профспілки Товариства. У конференції прийняв участь заступник голови Центральної ради профспілок України  Сергій Борисович  Лісін. Розпочалася конференція зі звіту перед трудовим колективом про виконання колективного договору Голови Правління АТ «Житомиробленерго» Олексія Михайловича Шекети, який підкреслив те, що одним з головних завдань для правління є підвищення заробітної плати працівникам, для чого вишукуються можливості і це підтверджується реальними справами, у чому усі працюючі в енергокомпанії могли переконатися. Виконуються усі зобов’язання Товариства по забезпеченню вимог охорони праці, забезпеченню належних умов праці, забезпеченню спецодягом та засобами захисту, а також про користування працівниками певними соціальними благами за рахунок Товариства. 
Голова профспілки АТ «Житомиробленерго» Ігор Олексійович Літвін звітував перед учасниками конференції про роботу профспілки у таких напрямках, як статутно-організаційна робота, соціально-економічний захист членів профспілки, оздоровлення працівників та членів їх сімей, спортивна та культмасова робота, також Ігор Літвін зупинився на питанні охорони праці. Більш детально про роботу  у цьому напрямку розповів  директор з питань охорони праці Віталій Вікторович Дем’янюк, зазначивши, що з метою забезпечення не тільки захисту, але й комфорту при вживанні, Товариство закуповує виключно якісний одяг і взуття, виготовлений не з синтетичних, а з натуральних тканин, що дозволяє шкірі дихати і не створює дискомфорту ані у спеку, ані у холод. 
В ході конференції зі змінами до одного з головних документів Товариства – колективного договору, присутніх ознайомила  директор фінансовий Тамара Володимирівна Бабак. Усі запропоновані зміни було прийнято делегатами конференції одноголосно. Жодна із зазначених пропозицій не погіршує існуючі умови, а навпаки - поліпшує турботу про кожного працівника. 
Про заходи, які вживає центральна рада профспілок доповів заступник голови Центральної ради профспілок України Сергій Борисович  Лісін. Зокрема спікер розповів про проведену роботу з НКРЕКП у напрямку збільшення заробітної плати працівникам обленерго країни та виявив сподівання на її суттєвому зростанні з  початку січня 2020 року.