СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 08.11.2019

Карколомна перемога «Енергії»

19 Чемпіонат з міні-футболу серед аматорських команд енергокомпаній завершився карколомною перемогою господарів змагань - АТ «Житомиробленерго». Незважаючи на сильну мотивацію спортсменів інших команд відібрати кубок у чотирикратних чемпіонів, зробити це не вдалося. Команда «Енергія» блискуче виграла усі зустрічі  Чемпіонату і неперевершено зіграла у фіналі, перемігши Харківобленерго з рахунком 3:0. Трете місце посіла команда Київобленерго.
Під час нагородження переможців Голова Правління Олексій Шекета, звертаючись до футболістів, сказав: «Я дякую усім, хто створив це свято футболу нашої єдиної енергетичної сім’ї. Дякую нашій команді, дякую Харківобленерго за гарну гру у фіналі. Наступний Чемпіонат прийматимуть саме харківчани. За правилами Чемпіонату після п’ятої перемоги поспіль нашої команди, цей перехідний кубок назавжди останеться в Житомиробленерго. Обіцяємо, що придбаємо новий, який у наступному році побачите у Харкові».
Увесь час за команду «Енергія» вболівала група підтримки з числа працівниць і працівників Товариства. За п’ять останніх років команда «Енергія»  довела, що вміють вигравати як у рідних стінах, так і в інших містах. Але дружня підтримка завжди приємна і потрібна.
У перервах сьогоднішніх змагань позитивом заряджали спортсменки зі спортивної аеробіки.
Вітаємо наших переможців! Радіємо з ВАМИ!