СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 06.11.2019

Підбито підсумки роботи за 9 місяців

5 листопада під головуванням Олексія Шекети  відбулася виробнича нарада по підведенню підсумків роботи  АТ “ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО”  за дев’ять місяців  поточного року, в якій прийняли участь начальники РЕМ. Цього разу нараду провели в Житомирському РЕМ.
Директори за напрямками діяльності Товариства обговорювали з начальниками РЕМ  низку важливих для підприємства питань, виконання доведених планів, завдань тощо.  Під час наради наголошувалося на важливості дотримання нормативів втрат електричної енергії, що являє собою стабільну і системну роботу не тільки у напрямку експлуатації ліній електропередачі у належному стані, але й виявлення фактів позаоблікового споживання електрики, а також вчасна заміна лічильників, у яких закінчився термін держповірки.  Особливу увагу було приділено питанням якості електричної енергії, стану охорони праці  та  щодо заходів по запобіганню крадіжок електроенергії  та обладнання. 
Голова Профспілки Ігор Літвін зосередив увагу начальників РЕМ на питанні обговорення в трудових колективах  та надання  пропозицій щодо змін до колдоговору Товариства. 
Під час наради презентували новий програмний продукт для обліку пломб, який розробили власними силами програмісти Товариства.
Це програмне забезпечення дозволяє швидко відстежити рух кожної пломби і її встановлення з GPS координатами лічильника як на комп’ютері, так і за допомогою мобільного телефону.
Традиційно визначилися з найкращими серед РЕМ, та тими, хто зайняв за результатами рейтингу останні місця за 9 місяців роботи: перше місце посів Коростенський РЕМ, друге – Зарічанський РЕМ, а третє – Баранівський РЕМ. Серед аутсайдерів - Чуднівський- 20, Коростишівський - 21,  та Малинський - 22 місце. 
Дата наради співпала з початком Чемпіонату України з міні-футболу серед аматорських команд енергокомпаній, який цього року приймає АТ «Житомиробленерго», тому усі учасники наради мали змогу в цей день повболівати за команду «Енергія», яка свою першу гру з Одесаобленерго  провела з рахунком 3:0.