СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 10.10.2019

Допомога дитячому будинку

На звернення дитячого будинку –малятка щодо придбання для закладу кварцевої лампи, АТ «Житомиробленерго» відгукнулося відразу. Крім лампи, яка дуже необхідна для дезінфекції приміщень, особливо у холодну пору, коли рівень захворюваності на  грип та застуду підвищуються в рази,  закупили для малечі фрукти, сік та памперси. Благодійність не є чимось винятковим для «Житомиробленерго». «Ми постійно опікуємося дитячими будинками, садочками школами. Закуповуємо необхідні для них речі: меблі, комп’ютерну техніку, іграшки тощо. Наприклад, для дитячого садочка у смт.Попільня Товариство передало поступово 200 ліжечок. Девіз нашої компанії : «З Добром та світлом до людей, до дітей!» Це і робимо» , - зазначив керівник АТ «Житомиробленерго»  Олексій Шекета.
Під час спілкування з головним лікарем закладу Світланою Володимирівною Урсуленко виявили ще потребу у зимовому взутті. Працівники управління Товариства зібрали кошти й закупили 18 пар зимових чобіток.  Під час відвідування дитячого будинку, деякі дітки відразу виявили бажання приміряти новеньке взуття і позували неначе моделі.
Головний лікар дитячого будинку Світлана Урсуленко подякувала енергетикам за допомогу.

 

Добрі справи.