СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 05.09.2019

Зорі над Убортю: працюємо 24 години на добу

Роботу працівників енергетичної сфери  зазвичай не помічають, а згадують про них лише тоді, коли пропадає світло. Приємно, коли засоби масової інформації на своїх шпальтах вшановують щоденну самовіддану працю працівників АТ «Житомиробленерго». Районна газета «Зорі над Убортю» на головній сторінці чергового випуску розмістила велике фото працівників Олевського РЕМ і до світлини додали статтю під назвою «24 години на добу: коли ми відпочиваємо – вони працюють».  Автор статті Анжела Александрова зокрема написала:

«На нашому фото працівники Олевського РЕМ, чотири бригади, які щодня і за будь-якої погоди, за першим же повідомленням про аварію на лінії електропередачі готові виїхати на місце і усунути неполадки. Кожен знає, як це неприємно, коли раптово зникає світло під час улюбленого фільму, концерту, комп’ютерної гри, навіть тих же урочистостей. Життя неначе завмирає. А коли з’являється – в людських оселях (як у кого) лунає або радісне дитяче «ура», полегшене зітхання, а хтось мовить «да буде світло!»

Отже це вони, ці люди стоять на сторожі нашого нормального існування, бо вжеж без світла нам його не уявити. Не без гордості за своїх працівників розповів начальник Олевського РЕМ Володимир Павленко. І додав, що особливо непередбачуваним на погодні умови виявилося цьогорічне літо, коли бригади електриків виїжджали у райони пошкодження повітряних ліній після падіння дерев, розрядів блискавок, навіть ліквідовували наслідки буревію у Калинівці, де зачепило край села і порвало лінії. Свят у них не буває, адже диспетчер, водій, монтер мережної дільниці, змінюючись, чергують по 24 години на добу. Така відповідальна робота єднає колектив і працюють тут не лише олевчани. Приїздять робітники із Лопатич, Радовеля, Хмелівки, Тепениці. Є своя дільниця і у Нових Білокоровичах, де працюють люди з Дружби.

На фото ( зліванаправо)верхній ряд: Віктор Крупський, оператор підйомника; Петро Павленко, електромонтер мережної дільниці; Юрій Кручко, водій; Володимир Туцький, водій; Микола Дрогальчук, електромонтер мережної дільниці; Дмитро Юрков, електромонтер групи із заміни лічильників; Віктор Макарчук, водій автокрана; Максим Новак, електромонтер мережної дільниці; Олександр Козловець, електромонтер мережної дільниці; Леонід Коц, слюсар; Анатолій Макарчук, оператор ОПТ; Валентин Назарчук, видій ОВБ; Борис Грабовський електромонтер ОВБ.