СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 30.08.2019

Удосконалення мереж Компанії

Продовжуються роботи в  районах електромереж Компанії по впровадженню методики виконання оперативних перемикань, які не потребують  погашення споживачів.

Працівниками технічної дирекції 29 серпня 2019 року виконано  роботи з реконструкції обладнання напругою 110/35/10 кВ підстанції  «Смолянка»,  яка побудована в 1965 році та є найбільше завантаженою  міста Житомира.

Результатом даних робіт стала зміна  напрямку руху векторів струму в мережі 110, 35, 10 кВ на підстанції  «Смолянка», що дало  можливість в подальшому включати в «кільце» лінії 10 кВ між підстанціями Житомира та таким чином без погашення споживачів виводити в ремонт електрообладнання 10 кВ Житомирського РЕМ та Зарічанського РЕМ.  

Директор технічний АТ «Житомиробленерго» О.І. Остапенко  подякував працівникам технічних служб Товариства.

Керівництво технічної дирекції підтримує команду ЦДС для  продовження такої роботи в усіх РЕМ Компанії, наступна підстанція –«Станишівка» у  вересні  2019 року.