СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 16.08.2019

Підбито підсумки роботи за півріччя

15 серпня під головуванням Олексія Шекети  відбулася виробнича нарада по підведенню підсумків роботи  АТ “ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО”  за перший квартал  поточного року, в якій прийняли участь начальники РЕМ. Цього разу нараду провели у Пулинському РЕМ. 
Під час наради обговорювалося питання дотримання нормативів втрат електричної енергії, що являє собою стабільну і системну роботу не тільки у напрямку експлуатації ліній електропередачі у належному стані, але й виявлення фактів позаоблікового споживання електрики, а також вчасна заміна лічильників.  Особливу увагу було приділено питанням якості електричної енергії, стану охорони праці, та  заходи по запобіганню крадіжок електроенергії  та обладнання. 
Під час наради керівник АТ «Житомиробленерго» Олексій Михайлович Шекета  зазначив, що найголовніші речі, про що у першу чергу треба дбати в РЕМ  це: трудовий колектив, якість послуг, які надаємо, ТВЕ, а також  збір коштів за розподіл електричної енергії. 
Визначилися з найкращими серед РЕМ, та тими, хто зайняв за результатами рейтингу останні місця: перше місце посів Коростенський РЕМ, друге - Пулинський РЕМ, а третє – Олевський РЕМ. Серед аутсайдерів - Чуднівський- 21, Малинський - 22,  та Коростишівський - 23 місце. Під час виїзного засідання начальники РЕМ мали змогу обсудити проблемні питання з колегами та  поділитися власним  досвідом.