СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 01.08.2019

Вітаємо з ювілеєм Безшкурого Станіслава Григоровича !

 

01 серпня  виповнюється 70 років з дня народження колишнього  фінансового директора Товариства „Житомиробленерго”, Почесного енергетика України Станіслава Григоровича Безшкурого.
31 рік свого життя  Станіслав Григорович присвятив сумлінній роботі в трудовому колективі енергокомпанії, а загальний стаж його роботи - 46 років.
Станіслав Безшкурий виховав та навчив багато молоді під час своєї трудової діяльності, а його харизма,  щирість, невичерпна енергія і оптимізм заряджали колег гарним настроєм та додавали упевненості.
Наразі Станіслав Григорович перебуває на заслуженому відпочинку.


Колектив АТ «Житомиробленерго» вітає Станіслава Григоровича Безшкурого з ювілеєм та бажає міцного здоров’я, довголіття, щастя, радості від життя! Нехай ювіляра завжди супроводжують гарний настрій та щирі посмішки!