СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 12.07.2019

Призначено начальника Радомишльського РЕМ

12 липня 2019 року Голова Правління АТ «Житомиробленерго» Олексій Михайлович Шекета представив трудовому колективу Радомишльського РЕМ нового керівника Василя Юрійовича Оладька. Василь Юрійович не нова людина в РЕМі, працює там вже вісім років, а протягом останніх трьох місяців він виконував обов'язкі очільника цього РЕМ і за цей час відзначився високим професіоналізмом, прекрасними діловими якостями і хорошими результатами роботи, що й вплинуло на рішення Правління Компанії призначити В.Ю. Оладька на посаду начальника. За період його роботи виконуючим обов’язкі керівника РЕМ, виконані нормативи ТВЕ, немає заборгованості за розподіл електричної енергії, майже повністю «укомплектований» штат працівників, користується повагою серед колег,  скарги й нарікання від споживачів відсутні.

Народився Василь Оладько 16 січня 1962 року в с.Верлок Радомишльського району. Має вищу освіту за спеціальністю "Системи управління і автоматики". До початку своєї трудової діяльності в енергокомпанії працював у сфері зв'язку на різних посадах, а свій трудовий шлях в Житомиробленерго розпочав у 2011 році інспектором інспекції енергонагляду Радомишльського РЕМ. За кілька місяців спромігся заслужити довіру керівництва - пішов на підвищення і вісім років поспіль працював заступником директора РЕМ з енергозбуту, економіки та комерційних питань. Бажаємо Василю Юрійовичу успіхів і гарних результатів роботи!