СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 11.07.2019

Крадії електричної енергії, заскочені на гарячому, у паниці демонтували підстанцію разом з ВЧ генератором

Фотографії і представлене відео буде більш красномовним, аби передати атмосферу переляку крадіїв електричної енергії, які відчувши, що заскочені на гарячому, відтіснили працівників АТ "Житомиробленерго" своєю технікою від підстанції, де вони використовували ВЧ генератор, який зупинив роботу електролічильника. Даний прилад був виявлений фахівцями АТ "Житомиробленерго" завдяки спеціальному обладнанню. Люди в балаклавах демонтували й вивезли підстанції разом з приладом для розкрадання електричної енергії. Цей випадок підтверджує одне- злодів виявляємо, дармової електроенергії не буде, а за вкрадену необхідно буде заплатити набагато дорожче.

Голова Правління АТ "Житомиробленерго" Олексій Шекета прокоментував цю ситуацію на своїй сторінці у Facebook так :"ЦИРК продовжився. Приїхали тітушки і забрали трансформатор... разом з генератором. Попередньо відтіснивши наш персонал... Нам в інвест програму треба не БКУ купляти а БТР. Інакше толку не буде...".