СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 09.07.2019

Погіршення погодних умов

З другої половини дня 8 липня 2019 р. по декількам районам Житомирськаї області сталося погіршення погодніх умов, які супроводжувались шквальним вітром, градом та зливним дощем.

При цьому відключалися повітряні лінії 10 кВ в Малинському, Житомирському, Радомишльському, Попільнянському, Бердичівському, Брусилівському районах та повітряна лінія 110 кВ, яка живить споживачів Хорошівського та Черняхівського районів.

Працівники районів електромереж АТ «Житомиробленерго» одразу після негоди оперативно почали усунення пошкоджень ліній 10 кВ та заживленню по резерву споживачів пошкодженої лінії 110 кВ. Служба повітряних ліній в той же день виїхали на лінію 110 кВ для огляду та усунення пошкодження, яке спричила негода.

Станом на 16:00 9 липня 2019 р. електропостачання всіх споживачів було відновлено.