СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 04.07.2019

Минулі вихідні енергетики провели змістовно і цікаво

За сприянням Правління товариства та профспілкового комітету АТ «Житомиробленерго» з 28 по 30 червня 2019 року працівники Черняхівського РЕМ, фінансисти з бухгалтерами та айтішники  побували на відпочинку в західному регіоні України. До берегів Чорного моря поїхала група з Житомирського РЕМ та дирекції з інвестицій.

Самі обирали місця для відвідування, наприклад, черняхівці відвідали палац-садибу «Замок Шенборна» та замок «Паланок» в м.Мукачево, мали можливість оздоровитись в термальних басейнах в м. Берегово, а також  провели дегустацію  вин в дегустаційному залі «Урса», відвідали єдину в Україні буйволину ферму та дегустували кисло-молочну продукцію, відвідали ферму де вирощують плямистих оленей з Далекого Сходу, здійснили похід на оглядовий майданчик гори Гимба; Термальні води, але Косинського басейну побалували працівників інформаційних технологій, а для нічного перепочинку обрали для себе с.Поляну, Свалявського району, також вони провели гарну фото сесію біля водоспаду «Шипіт». Під час свого туру фінансисти з бухгалтерами опанували найвищу гору України Говерлу, а працівники Житомирського РЕМ могли насолодитися морем та пляжем Залізного Порту й перепочити в номерах бази відпочинку Товариства. Одеса порадувала своїм неповторним колоритом дирекцію з інвестицій. Погода видалася місцями дещо мінливою, але це не змогло вплинути на загальні враження від екскурсій.