СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 02.07.2019

Шквальний вітер лютуватиме сьогодні областю. Можливі випадки пошкоджень ЛЕП. Будьте обережні!

За інформацією Sinoptik.ua  2 липня в Житомирській області очікується погіршення погодних умов- посилення вітру до 15-24 м/с, що може спричинити пошкодження ліній електропередачі.

У зв’язку із цим АТ «Житомиробленерго» застерігає жителів Житомирської області і особливо Житомирського району.:

Ніколи, за жодних обставин не торкайтеся обірваних чи провислих проводів повітряної лінії електропередач!

Це застереження стосується також і дротів ліній радіотелефонного зв’язку, оскільки вони можуть у певних місцях контактувати із електропроводами та слугувати провідником електроенергії. Тож обірвані чи провислі дроти ліній радіотелефонного зв’язку теж можуть становити потенційну загрозу.

Якщо Ви виявили обірваний провід лінії електропередач, що лежить на землі, у жодному випадку не наближайтеся до нього – це смертельно небезпечно!

Майте на увазі, що в залежності від напруги радіус ураження електрострумом від обірваного проводу, який лежить на землі, може сягати 8-12 метрів. Щоб уникнути біди, організуйте охорону місця обриву чи провисання лінії електропередач та негайно повідомте про ситуацію, що склалася у колнцентр Компанії або диспетчеру району електромереж.

Аварійні роботи з відновлення електропостачання та усунення наслідків стихійних явищ проводяться працівниками Компанії і в найкоротші терміни.

Повідомлення жителів області про відключення електромереж та обриви проводів приймаються з будь-якого населеного пункту області цілодобово за єдиним телефонним номером  Колцентру АТ «Житомиробленерго» (0412) 40-21-50.

Дотримуйтеся правил електробезпеки!

Бережіть своє здоров’я і життя!