СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 27.06.2019

Реконструкція підстанцій в Романівському РЕМ

24-26 червня проведено роботи по реконструкції трьох підстанцій напругою 110/35/10 кВ, розташованих на території оперативного управління Романівського РЕМ.  Метою даних робіт стала зміна напрямку руху векторів струму в мережі 110, 35, 10 кВ на підстанціях Романівського РЕМ   Миропіль, Романів, Камінь   для можливості в подальшому включати в кільце лінії 10 кВ між вказаними підстанціями та таким чином без погашення споживачів виводити в ремонт електрообладнання 10-35 кВ Романівського РЕМ та сусідніх Баранівського РЕМ,  Чуднівського РЕМ та Зарічанського РЕМ.

В роботі брали участь 40 спеціалістів різних технічних служб, які працювали від світанку до заходу сонця.

Дякую всім, хто виконав, цю роботу, яка відкладалась з різних причин  на протязі 40 років. 

Прошу вибачення у споживачів за тимчасові короткострокові відключення електроенергії під час виконання даних робіт та сподіваюсь в подальшому, завдяки цій реконструкції мереж,  споживачі будуть гарантовано отримувати електроенергію.    

2 червня 2017 року відкрито шлях для впровадження  “включення в кільце” в   Романівському РЕМ,   26 червня 2019 року цю роботу закінчено.

Керівництво технічної дирекції підтримує ЦДС для  продовження такої роботи в усіх РЕМ Компанії, наступною підстанцією буде «Смолянка» Житомирського РЕМ в липні-серпні 2019 року.