СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 03.06.2019

Житомирські енергетики відзначили День захисту дітей реальними добрими справами

Працівники АТ «Житомиробленерго» провели низку благодійних заходів з нагоди Дня захисту дітей. Перша частина полягала у зборі коштів для потреб вихованців Денишівської інтернатної установи, до чого готувалися заздалегідь. Під час святкування Дня вишиванки у травні поточного року, працівниці компанії організували благодійний ярмарок. Багато з них принесли домашню випічку і різноманітні  смаколики. Усі решта купували й насолоджувалися смаком страв, а на виручені гроші, яких вдалося зібрати 14 тис.грн., придбали для дітей літнє і спортивне взуття, вишиванки, інший одяг. Крім того було оголошено акцію по збору для діток одягу і взуття у гарному стані. Усе це попакували у коробки й завезли напередодні свята до своїх маленьких підопічних, у яких було свято останнього дзвоника. Свято відбулося зі сльозами на очах як дітей, так і вихователів, адже кілька самих старших  діточок залишали цей заклад й прямували до інших інтернатних установ, а прощатися  завжди сумно. Працівники адміністрації АТ «Житомиробленерго» гарно пам’ятають цих дітей, адже багато років поспіль вони приїздили вітати енергетиків  з Різдвяними святами.

Також правління АТ "Житомиробленерго" з нагоди Дня захисту дітей виділило благодійну допомогу  багатодітним родинам і одиноким матерям з числа працівників Компанії. Бажаємо усім діткам гарної долі і міцного здоров’я.

Добрі справи