СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 27.05.2019

Підбили підсумки роботи за І квартал

 

24 травня під головуванням Олексія Шекети  відбулася виїзна виробнича нарада по підведенню підсумків роботи  АТ “ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО”  за перший квартал  поточного року, в якій прийняли участь начальники РЕМ.

Цього разу тімбілдінг відбувся на базі відпочинку Товариства у Залізному Порту.

Обговорювалися питання щодо стану готовності компанії в умовах повної імплементації ринку електричної енергії, вплив на прогнози і плани  погодних умов, які у цієї весни видалися досить непередбачуваними.

Також приділялася увага забезпечення відповідного рівня якості електроенергії, обговорювалися стан охорони праці та  заходи по запобіганню крадіжок електроенергії  та обладнання. Зосередили увагу на причинах незадовільних показників деяких РЕМ, які також вплинули на результати рейтингу. Визначилися з найкращими серед РЕМ, та тими, хто зайняв за результатами рейтингу останні місця: перше місце посів  Пулинський РЕМ,

друге - Олевський, а третє – Баранівський  РЕМ. Серед аутсайдерів - Малинський - 21, Чуднівський- 22, та Коростишівський - 23 місце. Під час виїзного засідання начальники РЕМ мали змогу обсудити проблемні питання з колегами та  поділитися власним  досвідом.  

У вільний час влаштували своєрідний флешмоб - парад вишиванок. Залізний Порт був у захваті, бо нічого подібного ще там не бачили.