СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 29.07.2019

Працівники технічної дирекції відвідали таємничі місця Житомирщини

27 липня 2019р. працівники технічної дирекції АТ «Житомиробленерго» побували з екскурсією в геологічному  заказнику «Кам’яне село», що розташований на території 15 гектарів в Олевському районі.                                                                                                                                

Екскурсоводи та місцеві краєзнавці  Юрій та Сергій Халімончуки знайомили приізжих житомирян з пам’яткою архітектури ХYІ ст.. Свято-Миколаївською церквою, історичною пам’яткою «Бабина гора», де з 2010р . вченими інституту археології проводяться археологічні розкопки та «Кам’яним селом»

Туристи побачили велетні – камені, пройшли босоніж Божими слідами, пролізли крізь щілину між Божим та Диявольським каменем. На соснах бачили справжні борті, куди бджоли носять лісовий мед.

Після чудової подорожі лісовими дорогами, де назбирали грибів і наїлися лісових ягід, на подорожуючих чекав обід на лісовій галявині. Посмакувавши грибної юшки з реберцями, козацького кулішу, печеного сала з часником та спробувавши лісового меду житомиряни задоволені та стомлені поїхали додому.