СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 20.05.2019

Підсумки конкурсу колективної фотографії

Під час святкування "Дня вишиванки " в АТ "Житомиробленерго" було проведено традиційний фотоконкурс "Ми шануємо наші традиції". Кожного  року колективи структурних підрозділів надсилають прекрасні фотографії.  Працівники АТ "Житомиробленерго"  підходять до цього процесу творчо і з душею. Дуже багато прекрасних фотографій, що було дійсним випрорбуванням  для журі, адже фоторобіт, достойних  зайняти перше місце, було дуже багато.

Але конкурс є конкурс. Гран прі виграв колектив комерційної дирекції,  які окрім прекрасних фотографій подбали про створення святкової  атмосфери в офісі Товариства.

Перше місце зайняв колектив Дирекції з інвестицій, 2 - Малинський РЕМ, 3  -Бердичівський РЕМ. Слід відзначити, що велику симпатію визвали у журі; фотографії Новоград-волинського РЕМ - "Дівчата у касках", Коростенського РЕМ "Дівчата на возі", Зарічанського РЕМ "Вишиванка",  Брусилівського  РЕМ "У хаті, "фінансової дирекції "Настрій", технічної дирекції "Від старовини до сучасності", Хорошівського РЕМ "З маленькими українцями на руках".

До речі, на фотографіях дирекції з інвестицій використані рушники і  старовинні речі, які належать родині Остапенків. Таких сімейних раритетів вистачить на цілий етнічний музей.

Бажаємо перемог у наступних конкурсах!

Шануймося, бо ми того варті!

Фото переможців та інші можно переглянути за посиланням.