СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 15.05.2019

В Житомирській області спіймали крадія електропроводів.

Небайдужість сторонніх людей допомогла перешкодити крадіжці та спіймати крадія проводів ЛЕП.

Як повідомляє сайт zhzh.info  в Коростенському районі неподалік с. Розівка місцевий житель  виліз на високовольтну опору ЛЕП з метою крадіжки алюмінієвого дроту, який планував продати. При ньому знайдено мотузку і відповідні інструменти для демонтажу кабелю. Дана лінія не була під напругою і злодій про це знав. 

І хоча цей факт спроби крадіжки не стосується АТ «Житомиробленерго», тому що дана лінія належить іншій компанії, але те, що такого крадія впіймали через пильність місцевого населення, підтверджує факт підвищення свідомості людей, бо дбають про порядок та дотримання законів.

Житомиробленерго дякує тим людям, які щоденно наглядають за обладнанням АТ «Житомиробленерго»,  адже цілісність  і справність обладнання і проводів  гарантує безперебійну електропередачу споживачам, а виведення з робочого стану може призвести до відсутності електропостачання навіть до кількох діб.

Шановні жителі Житомирської області! Якщо Вам стало відомо про випадок крадіжки енергообладнання або про безоблікове споживання  електричної енергії, просимо повідомляти за телефоном Кол-центру АТ «Житомиробленерго» (0412) 40-21-50 або за телефоном довіри  40-21-28.