СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 19.04.2019

Новозабудови: плюси і мінуси

Протягом останніх років збільшилося кількість звернень від місцевих органів влади стосовно електрифікації комплексної забудови житлових масивів, в зв’язку із виділенням земельних ділянок як малозабезпеченим громадянам, так і учасникам АТО. Незважаючи на це, споживання електричної енергії в області за рахунок новобудов збільшується усього на 1%, так як більшість нових житлових масивів на даний час у процесі будівництва. Виникають певні  проблемні питання, пов’язані з новобудовами. Товариство приймає усі звернення та після виконання місцевими органами влади процедури оформлення документів на електрифікацію комплексної забудови (відповідні рішення, виготовлення проектної документації тощо) передбачає обсяги робіт по електрифікації житлових масивів у інвестиційній програмі.

Але з найбільшими проблемами при будівництві мереж для електрифікації комплексної забудови, Товариство стикається при оформленні земельних ділянок під розташування об’єктів електроенергетики. Вони вирішуються дуже повільно, та відповідно тягнуть за собою терміни виконання будівельно-монтажних робіт.