СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 07.05.2021

Вшанували пам’ять воїнів!

 Колектив АТ «Житомиробленерго»  завжди з великою шаною й турботою ставиться  ветеранів ІІ Світової війни та пам'ятають про тих, хто не повернувся з поля бою. Заздалегідь до свята Перемоги у місті Житомирі та в усіх районах області прибрали закріплені могили загиблим героямю. АТ «Житомиробленерго» привітало також ветеранів війни, які є пенсіонерами Товариства, сім’ям померлих учасників бойових дій, які були працівниками енергокомпанії та правникам товариства, які є учасниками АТО/ООС, та з нагоди свята виділили їм матеріальну підтримку. 
Енергетики подбали про те, аби прийдешні покоління знали про жахіття ІІ Світової війни і не забували героїв. Зберігається пам’ять про житомирських енергетиків – ветеранів війни також в Народному музеї енергокомпанії «Історії енергетики Житомирської області».

Добрі справи