СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 03.04.2019

Трагедії краще запобігти, ніж плакати над наслідками

Ніхто не відміняв природну допитливість дітей та їхнє прагнення пізнання світу, а без догляду дорослих це може іноді призвести до нещасного випадку. Діти не відчувають небезпеки на належному рівні, тому трапляються випадки травматизму. Нещодавно на Тернопільщині  смертельно вразило електричним струмом високої напруги 10кВ. За повідомленням інтернетвидання "Резонанс", трагічний випадок стався 25 березня, у Чорткові. На території, де знаходиться занедбана будівля колишньої хімчистки, 2 дівчат і 4 хлопців грали в хованки. Один з підлітків заліз у трансформаторну підстанцію напругою 10 кВ. Дитина померла на місці події від дії електроструму. Триває слідство.

Випадки дитячого електротравматизму непоодинокі. Також жахливими, за своїми трагічними наслідками, стали випадки фотографування   підлітками селфі на опорах високовольтних ліній електропередач та вагонах електропотягів, неприйнятним для. Це стається впершу чергу внаслідок необізнаності дітей щодо можливих наслідків травмування дією електротструму.

Тож, шановні батьки, вчителі, вихователі, не залишайте без нагляду дітей та, будь ласка, пояснюйте їм правила з електробезпеки!

http://www.ztoe.com.ua/message.php Сторінка електробезпеки на сайті Компанії