СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 05.04.2019

Професії в Житомиробленерго. Водії та ті, хто обслуговує автотранспорт.

Основним завданням  АТ «Житомиробленерго» є безперечно – безперебійна передача електричної енергії споживачам. Усі працівники Товариства зацікавлені у цьому і дбають про це, у межах компетенції і покладених обов’язків. Товариство обслуговує електромережі на території усієї Житомирської області, яка становить майже 30 тис. кв.км. Повітряні лінії електропередач та енергетичне обладнання підстанцій обслуговуються навіть у самих віддалених малонаселених пунктах області. Персоналом Товариства проводяться капітальні ремонти електричних мереж, виконуються реконструкції ліній електропередачі. Багато завдань і викликів щоденно стоїть перед енергетиками, які неможливо було б виконати без використання транспорту та тих працівників, які його обслуговує. Наразі у Товаристві працює більш ніж 470 водіїв. Серед водійського складу є працівники, які окрім того, що керують автотранспортом виконують інші роботи за суміщенням таких професій як: електромонтер з випробовувань та вимірювань, електромонтер РЗА, електромонтер СДТУ, електромонтер з ремонту повітряних ліній, електромонтер з експлуатації приладів обліку тощо. Окрім того в Товаристві працюють водії спеціального транспорту, який постійно використовується у виробничій діяльності компанії: автокрани, автопійомники, тягачі.

Аби техніка працювала довго та надійно, необхідно забезпечити своєчасний ремонт і відповідний догляд. У кожному з 23 РЕМ створено дільниці механізації , де виконується поточне обслуговування та ремонт автотранспорту. На території виробничої бази АТ «Житомиробленерго» у м.Житомирі організовано роботу ремонтного цеху для обслуговування автотранспорту, який облаштовано  підйомниками та місцями для огляду і ремонту автотранспорту. Ремонтний цех, включає у себе: токарну дільницю, дільницю з капітальних ремонтів двигунів, дільницю з ремонту авто електрики, шиномонтажний пост. Ремонт автомобільної техніки забезпечують спеціалісти різних напрямків, слюсарі, електрогазозварники під керівництвом заступника начальника служби автотранспорту Кулика В.Ф.

Усе автотранспортне господарство підпорядковане службі транспорту Товариства, яку очолює Олег Олександрович Демянчук.  «Основним завданням служби транспорту є забезпечення роботи структурних підрозділів Товариства засобами переміщення персоналу, а також спецтехнікою та механізмами, а головним завданням кожного водія є безперебійна робота транспортних засобів та спецтехніки із дотриманням правил дорожнього руху, техніки безпеки та вимог охорони праці», - стверджує Олег Демянчук. До речі, усі водії перед допуском до роботи  проходять щоденний передрейсовий медогляд медичним працівником.