СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 28.03.2019

В Малинському РЕМ новий керівник

28 березня Голова Правління Олексій Михайлович Шекета представив трудовому колективу Малинського РЕМ нового керівника Сергія Миколайовича Корнійчука. Навчався  Сергій Миколайович  у Житомирському державному технологічному університеті, а також в  Українській державній академії  залізничного транспорту. Трудовий шлях в компанії розпочав у 2007 електромонтером кабельних ліній 4 го розряду Коростенського РЕМ,  з 2009 по 2015рр. працював електромонтером  з ремонту апаратури релейного захисту і автоматики, далі – інженером та провідним інженером з аналізу ТВЕ.

Славний трудовий шлях Сергія Корнійчука підтверджує  те, що у сфері енергетики, а особливо  в АТ «Житомиробленерго»  реально вибудувати гарну кар’єру. Головне – професіоналізм, дисциплінованість  та порядність. Бажаємо Сергію Миколайовичу успіхів і гарних результатів роботи.