СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 27.03.2019

Житомиробленерго посилює пожежну безпеку

Не за горами спекотне літо. Після зимової пори усі радіють весняному сонечку й чекають тепла.  Але спекотні сонячні дні є також і пожежонебезпечним періодом. Енергетики завчасно готуються до такого непередбачуваного періоду. Керівництвом АТ «Житомиробленерго» розроблено низку заходів, аби попередити можливі ускладнення  й не допустити виникнення вогню біля енергетичних об’єктів, під ЛЕП, а також на виробничих базах.

Серед затверджених заходів є такі: спільно з місцевими держадміністраціями вжити заходів щодо недопущення лісових пожеж, горіння сухої трави, стерні та очерету в охоронних зонах ліній електропередачі. Провести очищення охоронних зон повітряних ліній електропередачі від спалимих матеріалів та відходів, вжити заходів щодо залучення споживачів до проведення такої роботи в межах власної території, обстежити схеми електропостачання зернотоків, польових станів та інших об’єктів, що безпосередньо стосуються збирання врожаю, провести огляд наявних засобів пожежогасіння. Автомобілі ОВБ укомплектувати вогнегасниками згідно норм належності, Провести перевірку стану пожежної безпеки території виробничих баз, адміністративних будівель та закріплених за підрозділом приміщень, матеріальних складів та складів паливо-мастильних матеріалів, Забезпечити очищення виробничих, складських та господарських приміщень, територій, територій підстанцій 35-110 кВ, горища та підвали будівель від спалимих матеріалів та сміття, З усім оперативним, оперативно-виробничим та виробничим персоналом Товариства провести протипожежні тренування щодо дій на випадок виникнення пожежі та інші важливі заходи. Також начальникам РЕМ доручено забезпечити надійне безперервне постачання електроенергії підприємствам агропромислового комплексу, що безпосередньо задіяні у збиранні та переробленні врожаю, за умови повної оплати за поточну електропередачу.