СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 11.03.2019

Увага! Через негоду можливі випадки пошкодження ЛЕП. Будьте обережні!

9 та 11 березня 2019 року внаслідок погіршення погодних умов (шквальний вітер, який місцями досягав 20м/сек), порушувалось електропостачання споживачів майже по всій області.

Протягом періоду погіршення погодних умов можливі випадки пошкодження ліній електропередачі!

АТ„Житомиробленергоˮ закликає громадян:

Будьте вкрай уважними та обережними. Внаслідок дії сильного вітру повітряні лінії електропередачі, які є об’єктами підвищеної небезпеки, можуть не витримати вітрового навантаження а проводи ліній можуть обірватися або провисати. В разі дотику або навіть наближенню на небезпечну відстань до проводів, які звисають з опори або лежать на землі чи на гілках дерев людина може бути вражена електричним струмом.

Якщо Ви бачите обірваний електропровід, слід негайно виставити охорону біля місця обриву або огородити для запобігання наближення до проводу людей. Повідомити про обрив у кол-центр АТ„Житомиробленерго" за тел. (0412) 40-21-50 (цілодобово).

Ні в якому разі не підходьте до обірваних проводів й нагадайте про це дітям!

Не намагайтесь самостійно відновити електропостачання. Роботи по відновленню електропостачання повинні виконувати лише фахівці енергокомпанії.

Необхідно знати, що смертельно небезпечно не лише доторкатись, але й підходити ближче ніж на 8 метрів до обірваного проводу, який лежить на землі, на гіллях дерев або звисає з опори.